top of page

Piraye ile “Gerçekte-n Seyir eğitimleri” Kasım ayında başlıyor!

Updated: May 10, 2023

270. baskısı yapılan ve yayınlandığı günden itibaren büyük yankı uyaran SEYİR romanının yazarı ve Delphin Piraye Dönüşüm Akademisi kurucusu Piraye, Lüksemburg, Amsterdam, Berlin, Frankfurt, Stockholm, Zürih/Paris ve Londra’dan oluşan Avrupa Turuna başlayacak.


8 Haftalık “KENDİNE ÖZGÜRLEŞMEK” eğitimin yeniden tasarlanarak ilk 4 dersin ‘GERÇEKTE-N SEYİR ETMEK’ başlığıyla iki tam güne düşürüldüğü** ve eğitim sonrasında Zoom üzerinden 2 ayrı atölye çalışmasıyla bilgilerin pratiğe dökülebileceği bu özel eğitime sınırlı sayıda kontenjan (30 kişi) ayrılacaktır.


Kişinin bireysel dönüşümünü başlatabilmesi için öncelikle kendi gerçeğine uyanması ve hem kendinin ve hem de sistemin gerçek işleyişini kavraması gerekmektedir. Bunun için gerekli tüm çözümlemeleri, gerekli tüm bilgi ve donanımı kişiye sunan bu programda zihin seviyesinde yapılan aktarımlar ile kişinin kendi zihninden özgürleşerek nihayet kendi benzersiz varoluşunu gerçekleştirmesini ve tam da istediği gibi bir yaşamı deneyimlemesini sağlayacak noktaya gelmesi sağlanır.


Bu özgün eğitim, kişinin zihinsel faaliyetlerinin onu esir alan/yöneten halden çıkarılması ve, kişinin zihnini An içinde “akıl” olarak kullanacağı, gerçek işlevine döndürülmesi çalışmalarını kapsar.  Bu süreçte kişi, gerçek kimliğine uyanarak “Kurban Olmak” halinden “Olmak” haline geçiş yapar. Böylelikle kişinin kendini tekrarlayan bir tepki makinesi olmaktan çıkıp, tatmin, başarı ve huzuru yaşayabilecek gerçek bir insan gibi işlemesi sağlanır.


Program, Piraye’nin geliştirdiği özel zihin dönüşüm uygulama çalışmalarının katılımcılara kullanımının öğretilmesini de kapsar. Böylelikle katılımcılar program sonrasında kendi kendilerinin zihin koçu olabildikleri yepyeni bir yaşama adım atarlar.

Piraye’nin kendi ağzından aktardığı eğitimin içeriğini ve sizlere davetini e-posta adresini girerek buradan görüntüleyebilirsiniz.


Etkinliğe hemen kayıt olmak için aşağıdaki formu doldurabilir, soru ve görüşleriniz için ise bizlere abidin@lookum.co adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Bu eğitime neden katılmalıyım? “Yaşamda yapmak istediğimiz atılımların, karşılaştığımız engellerin, hep çabalayıp ama yerinde saymaların, kalabalıklar içinde yabancı kalmaların gerek sosyal yaşamda gerek iş yaşamında huzursuz, cansız, tepkili olmaların, yetersizlik, verimsizlik ya da aşırıya kaçmaların, kısaca akmayan, tıkanık bir yaşamının altındaki gerçek nedeni bilmek ister misiniz?” diye soran Piraye Erdoğan, zihnimizden özgürleşerek nasıl dönüşüme geçebileceğinizi, nasıl tatmin, huzur ve başarı elde edebileceğinizin yollarını bu özgün eğitimde öğrenebileceğimizi ifade ediyor.


Etkinlik Ücreti: Etkinlik ücretimiz 650€ olmakla birlikte, katılım onayı için yapılacak ilk kısmi ödemenin ardından kalan tutarı taksitler halinde de ödeyebilirsiniz.


Katılım ücretine dahil olacaklar;

  1. 2 gün boyunca toplam 12 Saat sürecek Zihin Dönüşümü eğitimi ve uygulamaları

  2. Özgür Zihin Eğitmeni Burcu Uğur tarafından Zoom üzerinden verilecek “Zihin Koçluğu Atölyesine” 2 seans Katılım Hakkı

  3. Piraye Erdoğan’ın, 12 Kasım akşamı gerçekleştireceği söyleşi ve imza etkinliğine katılım hakkı

  4. Eğitim boyunca molalarda sunulacak çay/kahve ve atıştırmalıklar

Bu özel eğitim programına katılmak veya yalnızca “İmza & Söyleşi” etkinliğine kayıt olmak için https://lookumrehber.com/events/ sayfamızı ziyaret edebilir veya abidin@lookum.co adresinden iletişime geçebilirsiniz.


Not: Eğitim programına devam etmek isteyen katılımcılarımız “Kendine özgürleşmek” 5.offline dersi satın alarak eğitime kaldıkları yerden devam edebilecekler.


4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page